Na een lange loopbaan in jeugdzorg, gehandicaptenzorg,  vroeghulp medewerker, gezinsbegeleider en als coördinator informele zorg ter verlichting van de taak van  mantelzorgers,  heb ik een opleiding als MANTELZORGMAKELAAR doorlopen en afgerond.

De aanleiding hiervan zijn mijn eigen mantelzorgtaken. Ik wist de weg en dan nog is het lastig de juiste hulp te vinden en in te zetten. Hoe moet dit zijn voor iemand die de weg niet weet! Dit is niet te doen. En hoe fijn is het als je het leven van een zorgvrager zo in kunt richten dat je, als mantelzorger een taak krijgt die bij jou en jouw leven past.

lees mijn verhaal:

deel 1

deel 2

deel 3

https://pggmenco.nl/community/mantelzorg/actueel/hoe-ik-al-op-jonge-leeftijd-mantelzorger-van-mijn-zusje-werd

https://pggmenco.nl/community/mantelzorg/actueel/deel-2-van-mantelzorger-naar-mantelzorgmakelaar

https://www.pggmenco.nl/thema/mantelzorg/tips-om-het-als-mantelzorger-leuk-te-houden

Ik wil graag andere mantelzorgers de weg wijzen en keuze mogelijkheden te laten zien zodat zij zelf weer de regie krijgen over hun eigen leven, hun mantelzorgtaken en hier een goede balans in behouden. 

Mijn werkwijze is gedegen en zorgvuldig om u goed te kunnen helpen en bij te staan.

Eerste contact
U kunt vrijblijvend telefonisch of mail  contact opnemen. Samen overleggen we of ik als mantelzorgmakelaar iets voor u kan betekenen.

Intakegesprek
Na het eerste contact maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan bij u thuis of een andere plek die uw voorkeur heeft.
Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. Samen met u breng ik de zorgvraag en knelpunten in kaart en bekijken we waar de prioriteit ligt.

Informatie
Hiervan ontvangt u een gespreksverslag met een omschrijving van de regeltaken. Daarna kunt u aangeven welke regeltaken u zelf wil doen en welke u overdraagt aan de mantelzorgmakelaar.
U bepaalt zelf wat een mantelzorgmakelaar voor u gaat doen!
Gedurende het proces wordt u via de mail en/of telefonisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en kunnen we de regeltaken eventueel bijstellen.